Nevšečnosti na portalih za zmenkarije

Januar 13, 2010

Kaj so največje težave pri e zmenkih?

Nevšečnosti povezane z njimi? hmmm

Pa začnimo.

1.

Večina večjiih slovenskih ponudnikov (beri: starejšega datuma, ki imajo veliko bazo uporabnikov) zahteva plačilo na njihove storitve.

No in, si rečete. Par tistih fičnikov bom pa že riskiral na mesec – tipično 6 do 10 evrov.  S tem si pridobite možnost pošiljanja privatnih sporočil, spremljanje obiskov našega profila, itd. Toda tudi tu je zelo velik problem. Da dam primer.  Vi plačate članarino. Ogledate si profile in izberete sanjske sogovornike, bodoče partnerje, ki jim boste potem pisali. Razpošljete sporočila in….. nazaj nič ne dobite. Zakaj se vprašate? Ker..  plačnikov je po moji presoji kake 5% in, če ste poslali sporočilo enemu, ki to ni, vam ne more odgovorit, ker sistem ne omogoča odgovarjanja plačnikom.
Rešitev: Skoraj vsaki večji portal za zmenke ima tudi klepetalnico in tam spoznavajte prijatelje, kar je skoraj bolj priporočljivo, kot preko sporočil, ker gre hitreje. Rezervna varianta je, če smo plačniki seveda, da pošljemo sporčilo v katerem napišemo svoj email naslov v obliki janez pika novak afna siol net, da se izognemo filtrom.

2. velika nevšečnost je … pretvarjanje uporabnikov, da so nekaj drugega kar so v resnici.

Pa ne mislim s tem, da se moški pretvarja, da je ženska, ker tudi to se dogaja. Samo skoraj vsak v virtuali zamolči neke svoje lastnosti, stremi k idealom. Kot prikazno sliko objavi svojo najmanj 5 let staro sliko, ki jo je skrbno izbral v albumu ‘top 100 mojih slik’ in po možnosti še malo retuširal. Prav tako 10 kg teže ponavadi odštejemo. To za rezervo, ker bomo v naslednjem mesecu tako shujšali pa je škoda takrat še 1x popravljati profil:) Poročeni pa zelo radi pozabijo napisati to lastnost.

Nadaljevanje prihodnič

Ena izmed strani zasebni stiki

  • Share/Bookmark

En odgovor na temo “Nevšečnosti na portalih za zmenkarije”

  1. Jacko dne Oktober 4, 2010 ob 11:39

    Jaz na straneh za zasebne stike uporablam edin klepetalnico.

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !